Pendaftaran Ka$h Perunding AmalQurban

Daftar KA$H® perunding amalqurban

Dengan kerjasama Johor Corporation, kini Perunding AmalQurban - Yayasan Amal Malaysia boleh miliki Kad Ahli Perunding AmalQurban yang pelbagai fungsi

insentif

insentif

Kini Perunding AmalQurban, Yayasan Amal Malaysia mampu menikmati insentif Amal Qurban melalui sistem E-Wallet KA$H® bersama kelebihan MasterCard®

Insentif yang dikredit ke dalam sistem E-Wallet, boleh menjadi simpanan, atau boleh dibelanjakan melalui pembelian online atau Pay Wave/Pin & Pay MasterCard® KA$H®

kelebihan

kelebihan

Selain menjadi Kad Pengenalan Relawan Amal, sistem 2 in 1 ini bakal memudahkan para Perunding/Relawan Amal untuk menguruskan aliran insentif tunai dengan lebih baik dan tersusun di samping menikmati kelebihan Kad KA$H® Prepaid MasterCard® bersama keluarga & rakan sepanjang tahun.

E-Wallet KA$H® adalah patuh Syariah kerana boleh ditunaikan melalui mana-mana ATM di seluruh dunia dan dikawalselia oleh Lembaga Penasihat Syariah Johor Corporation (JCorp).

ciri pelbagai fungsi kad perunding amalqurban

Prepaid MasterCard®

Lebih selamat daripada wang tunai dan diterima di seluruh dunia. Lakukan pembelian di mana sahaja yang menerima MasterCard®. Kad anda akan dikenali hampir di mana sahaja. Temui hampir dua juta ATM di seluruh dunia dengan 210 negara dan bandar.

Selamat dan Terjamin

Sama ada membayar secara dalam talian, di kedai, dalam aplikasi atau boleh pakai, Kad Perunding AmalQurban KA$H® memberikan faedah keselamatan yang berharga untuk membantu melindungi anda. Wang anda selamat dengan KA$H®.

Fungsi Debit Kad

Belanja di mana sahaja Debit MasterCard® diterima. Anda boleh membeli-belah di kedai, dalam talian atau melalui telefon. Semasa anda membuat pembelian dengan kad, dana segera dipotong dari baki kad yang ada. Anda boleh terus menggunakan kad anda sehingga baki kad habis atau sehingga tarikh luput yang ditunjukkan pada kad.

Mudah & Senang

Daftar tanpa menjejakkan kaki ke bank dan tidak perlu bukti pendapatan. Mempunyai akses berterusan ke akaun anda bila-bila masa di mana sahaja.

daftar sekarang

Mulakan langkah pertama dengan memuat turun aplikasi KA$H® ke dalam telefon bimbit anda melalui butang capaian di bawah

Langkah kedua, daftar Relawan Amal, Yayasan Amal Malaysia dengan klik butang DAFTAR dan ikuti langkah-langkah berikut

hubungi kami

Sebarang pertanyaan dan urusan pembelian Kad KA$H® MasterCard® Yayasan Amal Malaysia boleh hubungi Talian Whatsapp berikut